Solidança i l’Ajuntament de Sant Feliu inicien el projecte Digitalitza’t per fer front a l’escletxa digital

Solidança i l’Ajuntament de Sant Feliu, a través del programa Sant Feliu Innova han posat en marxa el projecte Digitalitza’t. Un conjunt de tallers per  millorar l’accés a eines digitals i facilitar la capacitació de la ciutadania en el seu ús, posant especial èmfasi en els col·lectius amb major risc d’exclusió social i en situació de vulnerabilitat, ja sigui per raons de gènere, origen ètnic, classe social, edat, educació o diversitat funcional, entre d’altres.

El nou projecte es durà a terme fins al desembre i té com a objectiu promoure l’empoderament de diferents col·lectius, combatre l’escletxa digital i  garantir la igualtat d’oportunitats a través de la inclusió digital.

Cada taller durarà 16 hores i es treballaran diverses competències digitals bàsiques com l’Alfabetització digital, Tramitació electrònica, Xarxes Socials,  Dispositius mòbils, Ofimàtics, Seguretat Digital, entre d’altres.

Les formacions presencials es desenvoluparan a l’edifici CO-Innova_LAB Sant Feliu situat a la Torre del Roser (carrer de Joan XXIII, 14) al llarg dels propers mesos.

Les persones interessades a participar-hi han d’enviar un correu electrònic a telecentresf@gmail.com, o bé trucar al telèfon 93 685 80 24, de 10 a 14 hores.

Podeu trobar tots els tallers en el següent enllaç

 

 

  • Cat
  • Cast