Solidança rep la visita de representants del programa Incorpora de Fundació La Caixa a les seves instal·lacions

Representants de La Caixa assisteixen a les instal·lacions de Solidança en el marc del programa Incorpora

Solidança compta amb un recorregut de més de 15 anys en el programa, el qual pretén avançar cap a la inserció laboral de col·lectius en situació de vulnerabilitat social

Solidança ha acollit aquest 20 de juliol a representants del programa Incorpora de Fundació La CaixaCristina Seguraresponsable del programa Incorpora, Roser Viñas, de l’àrea d’Inclusió Social i Raquel Burgueñocoordinadora del programa Incorpora, han assistit a les instal·lacions de l’organització per a fer balanç de l’activitat del servei entre el gener i el juny d’enguany. En aquest període de temps, des de Solidança hem atès a 196 persones per a accedir a les ofertes de feina del programa. De les persones que han sol·licitat el servei, 54 s’han pogut inserir en el mercat de treball.

Què és Incorpora?

Incorpora és una iniciativa de Fundació La Caixa que encaixa el teixit social amb l’empresarial. Des dels inicis de l’entitat, Solidança forma part d’aquest programa d’intermediació laboral, el qual incorpora també el Punt Formatiu Incorpora i el Club de Feina. L’oferta formativa que ha executat l’organització s’ha basat en el curs de Logística en magatzem d’empreses d’ecommerce, amb un total de 13 alumnes.

Per una banda, el Punt Formatiu Incorpora permet millorar l’ocupabilitat de totes aquelles persones que es troben en situació de vulnerabilitat social. En aquest cas, l’atenció se centra en la formació tècnica i en competències transversals. Per altra banda, el Club de Feina ofereix un acompanyament i un seguiment personalitzat a les persones vinculades amb l’entitat. Si voleu mantenir-vos al dia sobre aquest programa que duu a terme Solidança, seguiu-nos a les xarxes socials (@treball_solidanca). Si et trobes en situació d’atur, pots enviar el teu CV a incorpora@solidanca.cat o trucar al 936854434.

  • Cat
  • Cast