Solidança entrega els diplomes a l’alumnat del curs d’auxiliar de magatzem d’ecommerce

Alumnes del Centre de Formació Solidança reben els diplomes sobre el curs de logística en magatzem online

L’entitat ha format un total de 13 alumnes en el marc del programa Punt Formatiu Incorpora i Fundació La Caixa

Aquest juliol ha acabat la nova edició de la formació en logística en ecommerce per als llocs de treball d’auxiliar de magatzem o relacionats. Després d’haver assistit a les sessions i d’haver seguit el curs, els alumnes han rebut els seus respectius diplomes del Centre de Formació Solidança.

El curs que ha tingut lloc aquest segon trimestre de 2023 s’ha centrat en les tècniques bàsiques per a la preparació i gestió de comandes online en magatzem. En aquest sentit, el valor afegit de la formació és l’obtenció dels carnets oficials de carretoner i de pont grua, dues certificacions que s’exigeixen en aquestes ocupacions. Tot plegat ofereix una oportunitat per a augmentar la inserció sociolaboral de les persones en situació de vulnerabilitat social.

La formació a Solidança

Les formacions a Solidança són gratuïtes i totalment subvencionades. En aquest sentit, constitueixen una part molt important de la formació en competències transversals, així com un treball focalitzat en les competències TIC, preparació per a la cerca de feina i l’oportunitat de dur a terme pràctiques en empreses del sector. Tot plegat els permet completar el currículum i tenir suficient preparació per a inserir-se en el món laboral.

  • Cat
  • Cast