Solidança/Roba Amiga i SOC sumen sinergies per una nova campanya de recollida de roba

Enguany el SOC, ha confiat en Solidança/Roba Amiga per a la nova campanya de recollida de roba usada a les instal·lacions dels Serveis Centrals situats a Barcelona on s’han col·locat un total de 6 contenidors circutex* i han arribat a recollir 210 kg de roba que s’han donat íntegrament a l’entitat per a la seva correcta gestió.

Aquesta roba es destina per la seva gestió integral a les instal·lacions i la planta de Preparació per la Reutilització Solidança/Roba Amiga de Sant Just Desvern on es classifica adequadament per la seva distribució, potenciant la reutilització, donant-li una nova vida i promovent així l’economia circular a la xarxa de botigues de segona mà de l’entitat. 

Les campanyes de recollida de Solidança/Roba Amiga a centres, entitats, escoles, empreses… són una oportunitat per fomentar la recollida de roba durant la temporada del canvi d’armari, a més de donar conèixer el projecte social i ambiental de l’entitat que destaca per la creació de treball per a persones en situació de vulnerabilitat social.

Aquesta acció també incentiva que les persones coneguin la possibilitat de donar un bon reciclatge a la roba que ja no es posen, i els anima a utilitzar a partir d’ara els contenidors taronges de Roba Amiga ubicats a la via pública. 

Des de l’entitat apostem pel treball en xarxa i col·laboratiu com a potència de creixement del sector, de l’economia circular a través del residu tèxtil, i de l’economia social, sent una bona oportunitat per donar a conèixer Roba Amiga i el projecte social i ambiental que l’engloba, i creant nous punts de recollida perquè la ciutadania tingui més a l’abast on portar la roba usada.

Gràcies per col·laborar en aquesta iniciativa a tot l’equip de treballadores i treballadors del SOC que han portat la seva roba en aquesta campanya!

*CIRCUTEX, un contenidor fet amb tèxtil dels contenidors de Solidança/Roba Amiga que no és apte per a la reutilització i es converteix en un material produït a través del reciclatge tèxtil amb l’objectiu de fer el circuit de gestió encara més sostenible.

  • Cat
  • Cast