Solidança sensibilitza més de 1.160 alumnes amb campanyes escolars d’educació ambiental

Alumnado en una escuela después de una charla de educación ambiental

Durant els primers sis mesos de 2023 hem aconseguit un total de 3.381 kg de roba amb accions de sensibilització ambiental a les escoles

Solidança continuem amb les campanyes d’educació ambiental com a eina de conscienciació sobre la importància de gestionar adequadament el residu tèxtil. Enguany hem tancat el curs escolar dinamitzant un total de més de 39 activitats a 31 escoles de 14 municipis diferents. Totes aquestes iniciatives ens han permès recollir un total de 3.381 kg de roba.

Les campanyes d’educació ambiental són molt necessàries pel fet que promouen la sensibilització envers el residu tèxtil. A més, ensenyen eines per evitar la generació de residus i aplicar l’economia circular amb valor social, i també donen a conèixer projectes com el de Solidança / Roba Amiga per fomentar la reutilització i el tractament correcte del residu tèxtil.

El poder de l’educació ambiental

Amb les campanyes de sensibilització ambiental, els centres educatius contribueixen a un món més sostenible i consciencien a l’alumnat i a les seves famílies de la problemàtica de la fast fashion, del residu que genera i de les possibilitats que tenim per fer-ne una bona gestió. Les campanyes de sensibilització ambiental formen part de Roba Amiga i pretenen fomentar la reutilització de la roba a través dels contenidors taronges de Roba Amiga.

Des de Solidança donem les gràcies a tots els centres educatius per comptar amb nosaltres i esperem col·laborar amb més escoles en el pròxim curs.

Si el teu ajuntament forma part de la xarxa de municipis Solidança / Roba Amiga, i la teva escola està interessada a fer campanyes d’educació ambiental, consulta aquí les activitats a què pots participar.