Solidança té el plaer de ser l’entitat beneficiària de La Caminada pel Treball Digne i l’Economia Solidària d’enguany

El diumenge 9 de maig es va celebrar la segona edició de La Caminada pel Treball Digne i l’Economia Solidària organitzada per CCOO Baix Llobregat i l’associació Esperanzah.

Aquest any l’entitat beneficiària de la Caminada ha estat Solidança, amb una donació de 1500 € adreçada íntegrament al projecte “Portes al canvi” sobre atenció de persones migrades en situació d’irregularitat legal que, a través de la formació, se les ajuda a aconseguir l’arrelament social. Des de Solidança volem agrair a totes les personess que han participat i han contribuït a fer possible aquesta segona edició i de forma molt especial a l’Ajuntament de Sant Boi i el Prat per la seva contribució activa i suport incondicional al projec

Els organitzadors han valorat molt positivament la 2a edició de La Caminada, on van participar 140 persones en una jornada marcada pels valors de la sostenibilitat, solidaritat i transformació social. Segons Josep Maria Romero, secretari de CCOO Baix Llobregat: “Estem molt satisfets del resultats d’aquesta segona edició , molt condicionada quantitativament per les mesures de seguretat de la pandèmia. Estem consolidant un espai lúdic i reivindicatiu al riu Llobregat que valora el treball  digne i la necessitat  de cooperar amb l’economia social i solidària per construir un canvi de model productiu a la comarca que incorpori els reptes del canvi climàtic i digital i no deixi ningú enrere”.

Per la seva banda, Violeta Palazón, portaveu d’Esperanzah, ha volgut destacar: ”Valorem molt positivament el treball de consolidació de La Caminada. Veiem que es consolida amb implicació d’espais diferents i enguany amb una forta implicació de Solidança. Li donarem continuïtat perquè els valors de la transformació social han de mantenir una presència destacada al Baix Llobregat i ens permeten donar suport i visibilitat a projectes socials que necessiten un treball en xarxa cooperatiu”.

L’acte es va cloure amb uns parlaments al Parc Fluvial de Sant Boi on van intervenir l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret; l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler; Josep Maria Romero secretari general de CCOO Baix Llobregat; Violeta Palazón d’Esperanzah i Isabel Gimeno  directora i gerent de Solidança / Roba Amiga.

Estem molt contentes de seguir treballant i caminant juntes!