Tanquem l’any amb un increment del 30% en llocs de treball reservats a itineraris d’inserció

Comença un nou any i és moment de fer balanç, un balanç molt positiu que ha repercutit en aconseguir fer créixer el nostre objectiu principal, la creació de llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat.
D’aquesta manera, anunciem amb molta satisfacció que hem tancat l’any amb un total de 65 llocs de treball reservats a realitzar itineraris d’inserció. Això suposa un augment de 15 nous llocs de treball, un 30% més que l’any anterior.
Aquests nous llocs de treball s’han creat gràcies a l’increment de gestió de residu tèxtil esdevingut de la incorporació dels municipis de Mataró, Viladecans i Òdena amb contenidors de Roba Amiga i, entre altres activitats, destaquem la gestió de noves deixalleries com les dues de Mataró, la de Collserola i la d’Esplugues que han permès ampliar els equips i poder arribar a aquestes fites.
Part d’aquests resultats són possibles gràcies a l’aposta de les administracions públiques per aplicar reserva de mercat per l’economia social.
A la vegada volem agrair la confiança de la ciutadania que diposita roba als contenidors taronges, que compra a les nostres botigues i que contracta els nostres serveis.

 

 

  • Cat
  • Cast