Una cinquantena de persones passen pel Club de Feina del Programa Incorpora a Solidança cada any 

El club de feina és un taller que es realitza dins el Programa Incorpora de la Fundació “La Caixa” destinat a persones vinculades al seguiment de Solidança per la recerca de feina. Aquest taller ha atès 52 persones, durant tot el 2023, que han fet ús de l’espai tant de forma esporàdica com de forma més continuada a les instal·lacions que Solidança té a Sant Just Desvern (Barcelona). 
 
El club de Feina és un espai físic de dues hores setmanals tutoritzat per la persona tècnica del programa Incorpora. L’objectiu d’aquest espai és oferir acompanyament i suport a persones en recerca activa de feina activa per fomentar la iniciativa i la responsabilitat vers el seu procés. 

L’adquisició de forma autònoma d’eines i canals de recerca es considera un aspecte clau per trencar amb situacions de dependència. Aquestes eines i canals fan referència a l’accés a ofertes de feina mitjançant portals web, autocandidatures, elaboració, modificació i adaptació de CV a aquestes, redacció de cartes de presentació, consells per afrontar entrevistes de feina, etc. Tot això amb l’anàlisi de les necessitats que cada persona té i oferint l’accés a ordinadors trencant així l’escletxa tant d’accés com d’ús de les NTIC (Noves Tecnologies de la Informació i de la Comunicació). 

Aquests tallers estan destinats a totes les persones usuàries del Programa Incorpora a Solidança, que a través del seguiment amb la tècnica, poden complementar el seu pas pel programa i millorar així les seves opcions d’inserir-se en el món laboral.  

Estàs a l’atur i no aconsegueixes trobar feina? Et convidem a sol·licitar informació sobre el programa escrivint a incorpora@solidanca.cat