Xecs inclusius amb valor social a les nostres botigues per erradicar la pobresa material

Solidança, en coordinació i a través dels serveis socials de diferents ajuntaments col·laboradors, facilitarà a les persones en situació de privació material severa, ajuts econòmics en format de xecs per cobrir l’assistència material bàsica com: roba, calçat i mobiliari.

Aquests xecs tindran un format de targeta-moneder per tal de dignificar-ne el procediment i respectar la protecció de dades. Per utilitzar-lo, les persones ho podran fer a través de les botigues físiques de segona mà i la botiga online de Solidança / Roba Amiga.

El projecte va dirigit a persones en situació de pobresa material, derivats de Serveis Socials dels municips amb els que mantenim un conveni de col·laboració amb el Programa Roba Amiga.

 

Quins són els objectius del projecte?

Millorar la qualitat de vida

Ens enfoquem a millorar la dignitat i qualitat de vida de les persones a través de la cobertura de necessitats bàsiques com la roba, el calçat i els mobles.

Això ho farem proporcionant roba, calçat i mobles per abordar mancances immediates, i assegurant que les persones beneficiàries hi puguin accedir sense obstacles econòmics gràcies a l’ús dels xecs amb una targeta moneder.

Fomentar la inclusió social i comunitària

Per una altra banda, iniciarem campanyes de sensibilització de per educar la comunitat sobre les necessitats locals i fomentar la solidaritat i empatia.

Amb aquest projecte, fomentem la dignitat i el suport mutu. Col·laborem d’aquesta manera per crear oportunitats i connexions a la nostra comunitat. Junts i juntes construïm ponts cap a una vida més plena i inclusiva.

Projecte amb el suport del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

  • Cat
  • Cast