Aprèn a reparar mòbils, tauletes i ordinadors amb el nou curs de REPARATIC!

Amb motiu de l’actual creixement de la demanda de personal amb nocions de reparació de petits aparells tecnològics, iniciem una nova edició del curs REPARATIC de Reparació de Mòbils, Tauletes i Ordinadors, dirigit a joves de fins als 29 anys per tal de facilitar l’entrada o reincorporació al mercat laboral en un sector que es manté en constant creixement.

La formació es realitzarà del 5 de juny al 31 de juliol, en horari de matins de 9h a 14h al C/Treball, 5 de Sant Just Desvern. Seran un total de 215h, amb on s’inclouran coneixements tècnics, competències transversals, coaching personal i grupal i orientació laboral pràctica (es realitzaran sortides a empreses, xerrades, visites…). Aquest any incloem, com a novetat, el carnet de carretó i l’aprenentatge amb mòduls d’impressió en 3D.

REQUISITS:

· Interès en el sector de l’electrònica
· Tenir menys de 29 anys
· Disposar de DNI/NIE/Permís de Treball
· Saber català i/o castellà parlat i escrit

En aquest curs, els alumnes aprendran coneixements del software dels smartphones, les possibles avaries, els processos de muntatge i desmuntatge.

Si estàs interessada/t cal fer  INSCRIPCIÓ PRÈVIA enviant les dades de contacte al correu electrònic josep.sola@solidanca.cat o trucant al tel. 655 18 91 19

–>  Fes la teva inscripció i aprofita aquesta ocasió!!  <–

  • Cat
  • Cast