Celebrem la Festa del Medi Ambient a la Deixalleria de Viladecans

Divendres 7 de juny celebrem a la Deixalleria de Viladecans el Dia Mundial del Medi Ambient, en una jornada marcada per un caràcter lúdic i festiu per recordar la importància de cuidar i respectar el planeta.

L’acte comptarà amb una desfilada de moda sostenible a les 18:30 h, de la marca Circular Upcycling, amb una nova línia especialitzada en recuperar denim per evitar que es converteixi en residu.  Aquesta col·lecció és creada al taller de costura i confecció de peces d’upcycling  a Solidança, un projecte impulsat per Economia Social, el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i finançat pel Ministerio de Trabajo y Economía Social.

L’objectiu de l’upcycling és donar circularitat a les restes de roba que no es poden reutilitzar, on a partir de diferents peces en desús es dona una nova vida a dissenys innovadors, per evitar que aquestes peces esdevinguin residus i tornar-les a posar el mercat d’una manera sostenible.

Mentre les i els models desfilen per la passarel·la una comentarista anirà explicant cada modelet concret, des del procés de creació, fins a l’estalvi d’aigua i de kg de CO₂ fins a inspiracions o referències de cada exemplar.

En acabar la mostra, podrem gaudir del concert de La Sabandija Band a les 20h, un grup local de Viladecans que toquen un repertori propi i diverses versions de flamenc, rock i pop de diferents artistes espanyols.

 

Durant la jornada estarà oberta la botiga de segona mà dels Encants de Viladecans on es pot trobar una gran quantitat de productes de segona mà com roba electrodomèstics, bicicletes, col·lecció de vinils.

En tota la tarda, oferirem pica-pica i begudes gratuïtes a totes les persones assistents! Us esperem.

 

PROJECTE CIRCULAR UPCYCLING

  • Cat
  • Cast