Trobada i Assemblea d’AERESS, Associació Espanyola de Recuperadors d’Economia Social i Solidària

Els pròxims 27 i 28 de maig se celebrarà la Trobada i Assemblea General d’entitats sòcies d’AERESS. Una trobada i assemblea que, aquest any, són veritablement especials, ja que celebrem també el 30è aniversari d’AERESS, l’Associació Espanyola de Recuperadors d’Economia Social i Solidària, de la que Solidança en forma part.

En aquesta ocasió, l’entitat RIQUIRRAQUE EMAÚS ASTÚRIES serà amfitriona de la Trobada i l’Assemblea en què, durant dos dies, podrem dialogar sobre temes referents al nostre sector, conèixer noves experiències, consolidar llaços, desenvolupar grups de treball específics entorn del RAEE, tèxtil i social, analitzar el context per definir les nostres línies d’actuació i estratègia global, i on a més abordarem els temes generals de l’associació.

Algunes de les xerrades a les quals assistirem són ‘El termòmetre de la contractació reservada’ o ‘El fòrum de la innovació a AERESS‘. Al mateix temps, també es presentaran la Memòria i els Comptes 2023 de l’Associació, així com la presentació i l’aprovació d’una nova entitat, l’extensió del Pla de Gestió i el Pla Estratègic.

  • Cat
  • Cast