Circular, la nova botiga de moda social i sostenible especialitzada en vintage

Solidança impulsa Circular, un nou concepte que s’incorpora a la xarxa de botigues Solidança/Roba Amiga enfocada en la venda de productes de segona mà amb valor social especialitzats en la moda vintage. Amb Circular fomentem el consum responsable, ètic i sostenible i promovem l’economia CIRCULAR amb valor social.

Trobareu la botiga Circular en dos formats: en un punt de venda físic amb un nou concepte de botiga al centre de Barcelona (C/Tallers, 21), i com a plataforma web per a la venda de productes online (www.circularsecondhand.org).

La Circular arriba per instaurar-se com un comerç diferent; amb l’exclusivitat de la moda vintage, però sense allunyar-se de l’essència de les nostres botigues de Solidança / Roba Amiga. Podreu trobar peces úniques, d’estil vintage, que cuiden i respecten el medi ambient i promouen la creació de llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat social.

A més, amb la voluntat de fer els nostres productes més accessibles, ens endinsem en el món digital, perquè estiguis on estiguis, puguis gaudir dels avantatges d’una moda ètica i sostenible, amb valor social i a preus assequibles.

Suma’t a la moda CIRCULAR, a partir del proper 17 de maig trobareu disponible la col·lecció a www.circularsecondhand.org , i divendres 19 de maig a partir de les 16h us convidem a la inauguració de la botiga física al Carrer Tallers, 21 (Barcelona), on celebrarem l’obertura amb música en directe i sorpreses per les persones assistents.

LA TEVA ROBA ES MEREIX MOLTES VIDES, MOLTES VIDES MEREIXEN LA TEVA ROBA

El nostre objectiu és proporcionar als clients una experiència de compra única i satisfactòria. No sols volem que trobis peces que t’agradin, també volem conscienciar i explicar-te l’impacte positiu de la teva compra. La teva roba ha estat seleccionada acuradament per a promoure la seva reutilització perquè tu li puguis donar una nova vida.

Donant una nova vida a la teva roba amb CIRCULAR i Solidança/Roba Amiga,
• Evites l’emissió de CO₂ a l’atmosfera.
• Contribueixes a la creació de llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat social.

TANQUEM JUNTES EL CERCLE DE L’ECONOMIA CIRCULAR

CIRCULAR promou els següents VALORS:

  •  CIRCULARITAT. Donem una nova vida als residus.
  •  INSERCIÓ LABORAL. Facilitem la incorporació al mercat laboral de persones que es troben en una situació de vulnerabilitat social.
  •  KM 0. Apostem per reduir la petjada ecològica i potenciar el mercat local.
  •  DIVERSITAT. Volem generar un espai on tothom se senti lliure i representat.
  •  TRANSPARÈNCIA. Fomentem la traçabilitat dels residus i fem visibles tots els processos de la nostra activitat.
  •  SENSIBILITZACIÓ cap a la problemàtica ambiental i social.
  •  INNOVACIÓ com a eina de la transformació del residu tèxtil.
  • Cat
  • Cast