Comencem la segona edició del Programa Treball i Formació ESAL

 En una aposta per ampliar el ventall de col·lectius atesos durant els itineraris d’inserció, Solidança ha format part aquest any del Programa de Treball i Formació ESAL, una iniciativa enfocada a la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat social a través de la contractació i atenció personalitzades.

Enguany, aquest programa ha permès la creació de 12 nous llocs de treball destinats a tres col·lectius específics: dones en situació d’aturpersones en situació de desocupació de llarga durada i la inclusió de persones del col·lectiu trans.

Les treballadores s’han situat en posicions laborals afins a les seves capacitats i coneixements en les diferents seus i establiments/activitats de la Fundació Solidança repartits en la comarca de Barcelona i Girona.

Durant la seva estada, formaran part d’un itinerari d’inserció sociolaboral amb l’entitat que té una durada de 12 mesos. Durant aquest temps hem fet un acompanyament individualitzat de més de 100 hores a cada persona contractada, amb l’objectiu de realitzar una atenció holística de la persona per impulsar la seva ocupabilitat.

 

 

 

El projecte ESAL rep el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE).

  • Cat
  • Cast