Solidança participarà al congrés #Recuwaste a Mataró

Ens plau convidar-vos al congrés #Recuwaste que es celebrarà al Tecnocampus de Mataró els propers 8 i 9 d’octubre. Solidança/Roba Amiga participarem el dilluns 8 d’octubre formant part de dos tallers dins el programa d’activitats:

A les 11.15h (Bloc: Municipis i gestió de residus) al taller sobre “Els residus emergents (RAEE’s, pneumàtics, etc.), un repte a la innovació en els municipis amb la participació del responsable de l’àrea de RAEE de Solidança, Miquel Caballé.

I a les 16h  (Bloc: Municipis i gestió de residus) al taller  Els residus tèxtils a debat amb la participació de  la cap de Medi Ambient de Solidança/Roba Amiga, Nati Yesares.

L’esdeveniment es realitza durant els dies 8 i 9 d’octubre amb prop de 30 ponents i de 70 entitats i es podrà participar en un seguit de conferències, debats, tallers i casos pràctics sobre l’economia circular i la gestió de recursos sota l’eslògan “Transformant la proximitat per canviar la globalitat”.

Aquest congrés s’ha convertit en referent a nivell estatal i internacional i, aquest any, segueix especialment l’evolució que s’està produint globalment en l’àmbit de la gestió dels recursos sota el nou paradigma de l’economia circular i l’exigència en la millora contínua dels ens locals en la gestió dels serveis públics.

Per veure el programa complet fes click aquí.

 

  • Cat
  • Cast