Visita de la representació gambiana al projecte social i ambiental de Solidança

 

Representants polítics de diferents estaments públics, entre ells el governador de la costa est de Gàmbia, l’alcalde de Tujereng, la presidenta dels horts comunitaris i la presidenta del mercat municipal, visiten les instal·lacions de Solidança.

Tujereng és el municipi on Solidança juntament amb M’bolo Association, impulsa el centre de formació i empoderament de dones anomenat Fandema (ajuda’t a tu mateixa) i, amb motiu de l’agermanament del poble de Tujereng amb Torrelles de Llobregat, la delegació de representants de Gàmbia van ser acollits a les nostres instal·lacions.
L’objectiu principal d’aquesta vista va ser el seu gran interès per veure in situ els nostres models d’itineraris d’inserció i la preparació per la reutilització d’electrodomèstics, així com la gestió del residu tèxtil, objectiu que va ser aconseguit amb gran èxit.
Podem dir amb orgull que aquesta visita ha servit per estrènyer encara més els llaços entre els dos projectes iniciats l’any 2007 i continuar establint aliances per futures accions, com pot ser la col·laboració en un projecte pilot per la gestió dels residus amb valor social a Gàmbia.

 

 

 

  • Cat
  • Cast