Comencem el setembre amb noves disciplines formatives al Centre de Formació Solidança i tornem a apostar per una modalitat de formació que fins ara, ha donat moltes oportunitats d’inserció laboral i molt d’interès per part de l’alumnat. En aquesta ocasió, repetim una nova edició de la formació en logística en e-commerce per ocupar les posicions relacionades amb els llocs de treball d’auxiliar de magatzem o relacionats. Tal com exigeix el mercat laboral en el sector del comerç online, continuem promovent aquesta formació en el marc del Punt Formatiu Incorpora de la Fundació “La Caixa” amb l’objectiu de crear noves oportunitats laborals de les persones participants.

Durant el curs les alumnes aprendran les tècniques bàsiques en la preparació i gestió de comandes online en magatzem, amb les quals podran augmentar les seves oportunitats d’inserció en el món laboral. Amb el valor afegit d’obtenir els carnets oficials de carretoner i de pont grua, dues certificacions exigides en aquestes posicions.

Les formacions a Solidança són gratuïtes i 100% subvencionades, aportant una part molt important de la formació en el treball de les competències transversals, treball de les competències TIC, preparació per a la recerca de feina i l’oportunitat de poder realitzar pràctiques en empreses del sector, fet que els permet completar el currículum i estar preparades i preparats per a inserir-se al món laboral.

FORMACIÓ EN LOGÍSTICA EN E-COMMERCE

Inici el 15 de setembre i finalització el 16 de desembre.

Un total de 286h de formació professionalitzadora repartides en:

  • 60h de formació tècnica d’auxiliar de magatzem i e-commerç
  • 80h de formació en competències transversal
  • 20h de formació  en competències digitals
  • 25h de carnet de carretilles elevadores
  • 16h de carnet pont grua
  • + 80h de pràctiques no laborals en empreses del sector
  • Seguiment a través de tutories i atenció personalitzada

 

ES NECESSARI DISPOSAR DE DNI O NIE

La formació va dirigida a persones en situació d’atur i/o de vulnerabilitat social interessades en dirigir la seva carrera professional en el món de la logística.

 

Amb el suport de la Fundació “La Caixa”  i en el marc del Punt Formatiu Incorpora.

Us convidem a fer-ne difusió i, per més informació, sempre podeu contactar amb nosaltres al: 655 18 91 19 / 93 685 44 34 o escriure’ns un e-mail a josep.sola@test.solidanca.cat

 

 

  • Cat
  • Cast