Nova ubicació per la botiga de Solidança / Roba Amiga de Cornellà!

A partir d’aquesta setmana, la botiga d’articles de segona mà de Solidança / Roba Amiga de Cornellà, anteriorment ubicada al Carrer de Ramoneda, 93, es trasllada al Carrer Joaquim Rubió i Ors, 175, també a Cornellà.

El nou comerç tindrà més espai i una millor ubicació, i compta amb una àmplia gamma de productes de segona mà de roba, curosament seleccionats i enfocats a la venda de moda sostenible de qualitat. També hi trobareu un contenidor Circutex, creat a partir de fibres de roba post consum, amb l’objectiu de ser un punt més de recollida de residu tèxtil.

Comprant a les botigues de Solidança / Roba Amiga es fomenta la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat social i, al mateix temps, cuidem del medi ambient evitant l’emissió de CO₂ a l’atmosfera a través de la reutilització d’aquests productes amb l’objectiu de fomentar el comerç de proximitat.

Aquest establiment dona feina a diverses persones en situació de vulnerabilitat social contractades com personal de botiga, per tal de promoure la seva inserció sociolaboral, a més indirectament a la planta de producció i tria de residu tèxtil de l’entitat.

L’horari de la botiga continuarà sent el mateix: dilluns a dissabte de 09:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h al Carrer Joaquim Rubió i Ors, 175.

L’establiment s’inclou en la xarxa de botigues de Solidança / Roba Amiga a la comarca de Barcelona, que consta de 8 comerços, situats a Barcelona ciutat (3), Sant Joan Despí (1), Molins de Rei (1), Manresa (1), Mataró (1) i Cornellà (1), amb l’objectiu de seguir promovent l’economia circular i l’economia social, sensibilitzant a la ciutadania sobre l’impacte social i ambiental del projecte, i la importància de realitzar un consum responsable i de proximitat.

Podeu trobar totes les botigues publicades al web www.test.solidanca.cat/botigues i seguir el dia a dia al compte d’Instagram @solidanca_botigues

La teva roba crea llocs de treball, fem-la útil!

  • Cat
  • Cast