Solidança contracta 12 persones a través de la línia ACOL, del Programa Treball i Formació de la Generalitat

Amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Solidança inicia per quart any  la línia ACOL del Programa Treball i Formació d’acollida a persones en situació administrativa irregular.

A través d’aquest projecte, Solidança fa possible la regularització i contractació laboral al llarg del 2023 per a 12 persones migrades en situació administrativa irregular i situacions de vulnerabilitat extrema, que han estat incorporades a diferents llocs de treball vinculats a la Fundació Solidança i Centres de Treball.

El programa ha permès que a través de la seva contractació d’un any a 40 hores setmanals puguin regularitzar la seva situació administrativa i realitzar un itinerari d’inserció gràcies a l’acompanyament que se’ls ofereix des de l’entitat.

D’aquestes noves incorporacions, 7 d’elles treballen al centre de Solidança/Roba Amiga a Sant Just Desvern, i les altres 5 ho fan al centre a la comarca del Gironès.

A Sant Just, s’incorporen al nostre equip la Diana, en Fauzan, en Kake, la Laila, en Massamba, el Thierry i la Valentina, en tasques d’auxiliar de magatzem i peó/ona tèxtil i de recollides. Pel que fa a Girona, hi trobarem l’Abdeslam, la Cristel, l’Halima, la Helen i l’Ilham, com a ajudants de botigues i peó tèxtil. Benvingudes a Solidança!

A l’itinerari d’inserció sociolaboral, es farà amb un acompanyament a través de tutories durant tot el procés d’inserció.

El programa Treball i Formació TRFO-SOC línia ACOL de la convocatòria 2022, rep el suport del Fons Social Europeu, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, juntament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya.

Continuem apostant per la inserció sociolaboral i per les formacions professionalitzadores com a eina de creació d’oportunitats laborals.

  • Cat
  • Cast