LLOC DE TREBALL: Tècnic/a d’inserció laboral (Programa Orienta)

DESCRIPCIÓ GENERAL:
Solidança Treball Empresa d’Inserció SL fomenta la inserció laboral de persones en risc o situació d’exclusió social a través de la realització d’activitats vinculades a la gestió de residus.

FORMACIÓ:
Formació universitària de l’àmbit social (Pedagogia, Psicologia, Psicopedagogia, etc.) i/o formació superior (integració social); i/o formació professional en inserció laboral.

FUNCIONS I TASQUES:
La figura professional d’inserció sociolaboral, s’encarrega (juntament amb la resta de l’equip) de desplegar les funcions de intermediació, atenció a les persones i coordinació, per tal de promoure la inserció laboral dels col·lectius vulnerables atesos des dels diferents programes que es porten a terme a Solidança.

• ORIENTACIÓ: detecció de necessitats socio-laborals, realització d’itinerari personal per a la inserció mitjançant entrevista inicial, tutories, capsules formatives,…

• INTERMEDIACIÓ: dur a terme les accions d’aproximació i negociació amb les empreses diana amb la finalitat d’establir acords de col·laboració que permetin millorar per una banda l’ocupabilitat de les persones ateses i, per l’altra, la seva inserció laboral.

• ATENCIÓ A LES PERSONES: dissenyar i implementar accions d’acompanyament a la recerca de feina i de preselecció de candidatures des del model de competències.

• COORDINACIÓ: promoure el treball en xarxa entre els diferents agents i professionals (empreses, equip tècnic, agents derivants..) assegurant un nivell òptim de comunicació.

COMPETÈNCIES:
-Habilitats socials
-Escolta activa i empatia
-Flexibilitat i gestió del canvi
-Aprenentatge i utilització de coneixements
-Planificació i organització
-Orientació cap a les persones
-Tolerància a l’estrès

EXPERIÈNCIA:
Es valorarà l’experiència en el treball amb col·lectius vulnerables.
Es valorarà l’experiència en l’àmbit de la inserció sociolaboral.
Motivació per treballar en entitats de caire social.
Català i Castellà nivell C.

ALTRE INFORMACIÓ RELLEVANT:

TIPUS DE CONTRACTE: Contracte indefinit fins a la finalització del projecte (1 any)
DURADA: 12 mesos
DATA INICI: Incorporació immediata mes de setembre
JORNADA LABORAL: completa (40 h)
HORARI: Tots els matins de dill a dv i 2 tardes
UBICACIÓ DEL CENTRE DE TREBALL: Sant Joan Despí
SOU: 18.000 euros bruts/anuals x 12 pagues.

Si estàs interessat/a en participar en el procés de selecció, envia el teu CV  fins el dia 9 de setembre al següent correu-e: silvia.caroz@test.solidanca.cat , amb l’assumpte: “Orientació / Inserció OE69”

Data límit de la candidatura: 9 de setembre.

  • Cat
  • Cast