Satisfetes de rebre un any més el segell Làbora 2021 atorgat per l’Ajuntament de Barcelona com a Empresa d’Inserció

L’Ajuntament de Barcelona, en reconeixement a la tasca que desenvolupa Solidança en la participació i compromís amb la contractació de col·lectius en risc d’exclusió, ens ha premiat amb el segell d’Organització Responsable d’haver contractat a 26 persones en situació de vulnerabilitat durant l’any 2020, vetllant per la igualtat d’oportunitats de la ciutadania de Barcelona.

Enguany el Programa Làbora de col·laboració publicosocial per a fomentar l’ocupació i la millora de l’ocupabilitat de persones en situació de vulnerabilitat  va celebrar la seva I Jornada de Networking Virtual.

Per Solidança la inserció laboral sempre ha estat un dels eixos principals i una de les nostres apostes és fomentar-la a través de la orientació i la intermediació laboral.

Des de 1997 estem desenvolupant diferents projectes com a eina facilitadora per aquest objectiu, però és des del 2015 que participem en el desenvolupament del Programa Làbora. Un projecte que fomenta l’ocupació de les persones amb dificultats d’accés al mercat de treball, i està liderat per d’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració, de les entitats socials, representades per ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social), FEICAT (Empreses d’inserció de Catalunya), Creu Roja, i del teixit empresarial de la ciutat.

Aquest segell ha estat atorgat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, ECAS, FEICAT i Creu Roja.

  • Cat
  • Cast