Solidança, jurat dels Premis La Confederació 2022

Aquesta setmana, hem participat com a jurat en la sisena edició dels Premis La Confederació, en el marc del 25è aniversari d’aquesta organització al servei de les entitats socials a Catlaunya.

Un any més, aquest acte és dedicat a reconèixer l’esforç d’iniciatives innovadores en l’àmbit de la governança i de la transformació social portades a terme per entitats del Tercer Sector Social.

L’any passat, Solidança va ser guanyadora del premi amb el projecte Reconnecta’t, una iniciativa amb el propòsit de fer front a l’escletxa digital que s’ha vist agreujada per la pandèmia de la Covid-19 i els seus efectes de sobre digitalització a famílies amb pocs recursos.

Enguany, Solidança ha estat part del jurat dels Premis, com a referent d’un sector social clau al servei de la ciutadania, que treballa per fomentar un sistema que col·loqui les persones i el medi ambient al centre.

Les guardonades d’aquest any han estat les iniciatives “Construïm FEDAIA” de FEDAIA; “Transició Feminista” d’Escoltes Catalans; “Ella App” de Metges del Món i “Coop_era”, d’Actua SCCL, i un accèssit a la iniciativa “Llars El Pas” de l’Associació Punt de Referència.

L’acte ha aplegat prop de 200 persones entre representants del sector, entitats i sòcies de La Confederació, i ha comptat amb la presència i les intervencions del conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, el diputat president delegat de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona i la comissionada d’Acció Social de l’Ajuntament de Barcelona.

Convertits en un referent, els Premis La Confederació tenen un doble objectiu: Donar visibilitat i destacar el valor d’aportació del Tercer Sector Social com a sector generador d’activitat econòmica a través de models de gestió que aprofundeixen en la qualitat democràtica i en la transformació social, amb alt impacte en la comunitat i en el territori; i promoure la rèplica de bones pràctiques i experiències a altres organitzacions del sector.

Seguim treballant per una societat més justa, solidària i respectuosa amb el medi ambient.

  • Cat
  • Cast