Tallers de costura GRATUÏTS a la botiga de Nou Barris

 Ens preparem per engegar un setembre ple d’activitats variades, destacant el nou cicle de tallers de costura i arranjaments a la botiga Solidança/Roba Amiga de Nou Barris, a la plaça de la República, núm. 3, de Barcelona, en horari de 17:30 a 20h. 
Aquests tallers són totalment gratuïts i es realitzaran durant sis setmanes seguides en els mesos de setembre i octubre, amb l’objectiu d’oferir a la veïnada tots els recursos necessaris per aprendre a fer, des de les primeres puntades, arranjaments una mica més complicats, fins a tècniques d’upcycling per a reconvertir les peces de roba que ja no es poden fer servir. Amb aquesta finalitat, el que es pretén és empoderar a la ciutadania a través de la costura i sensibilitzar-la envers la problemàtica del residu tèxtil, conscienciant de la importància de fer un bon manteniment a les peces de roba i allargar-ne la vida a través dels arranjaments.
Vols endinsar-te en el món de la costura i no saps per on començar? Apunta’t als tallers al següent enllaç: https://forms.office.com/r/qRGK5qMpy5 o a la mateixa botiga. Corre, reserva la teva plaça!
Consulta tots els tallers al següent cartell i comparteix-lo amb la gent del teu voltant!
 A Solidança creiem que les botigues són més que un espai de venda, és així com fomentem la sensibilització envers el medi ambient i l’acció social i promovem activitats que empoderin a la ciutadania a l’autoreparació per tal de donar les eines per allargar la vida a les seves peces de roba i donar-ne una segona vida.
Amb l’objectiu de lluitar contra el canvi climàtic, promovem una economia circular amb valor social que segueixi el nostre lema:

Un compromís amb les persones i una aposta pel medi ambient.

Aquesta botiga rep el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de Barcelona Activa per tal d’impulsar el comerç local i de barri.
Seguim promovent la moda sostenible i circular i la creació de llocs de treball per a inserció sociolaboral.
  • Cat
  • Cast