Un 41% de les persones que han finalitzat l’itinerari a Solidança el 2020 aconsegueixen inserir-se al mercat laboral tot i la Covid-19

Solidança conclou l’any amb uns resultats marcats per la Covid-19; arribant a la fita de 620 persones ateses. Aquest any, tot i les conseqüències de la Covid-19, s’han pogut mantenir els llocs de treball i s’ha pogut créixer un 1%.

Durant el 2020, han passat per aquests llocs de treball un total de 98 persones en situació de vulnerabilitat social, assolint la fita del 41% de persones inserides al mercat laboral ordinari en finalitzar l’itinerari a Solidança.
En aquest sentit, el model d’inserció de Solidança que any rere any s’ha posicionat com un dels programes més exitosos de Catalunya pel que fa a la qualitat d’inserció amb unes de les contractacions més llargues, no s’ha vist alterat per la nova realitat imposada per la Covid-19.
Des de l’entitat, volem fer constància de la col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, els Ajuntaments, les empreses que aposten per la RSC i la ciutadania, ja que confiant en el nostre projecte ens ajuden a fer realitat el nostre objectiu.

Gràcies per confiar en Solidança, seguim compromesos amb les persones i la nostra aposta pel medi ambient!

 

Solidança Treball és una Empresa d’inserció creada l’any 2006 a través de l’Associació Solidança (ara Fundació) amb el suport del Departament de Treball i Empresa de la Generalitat de Catalunya i El Fons Social Europeu, “Inverteix en el teu futur”, permetent crear llocs de treball reservats a realizar itineraris d’inserció sociolaboral a persones en situación de vulnerabilitat social del nostre entorn.

 

 

  • Cat
  • Cast