Finalitzem el programa ESAL d’enguany per a on han passat 12 persones. 

Solidança finalitza la darrera convocatòria del seu programa ESAL per a on han passat 12 persones per les instal·lacions de Solidança als centres de Sant Just Desvern (Barcelona) i Salt (Girona). El programa ESAL neix amb voluntat d’apostar per la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat social a través de la contractació, atenció i formació continuada. 
 
Aquest programa ha permès creació de 12 nous llocs de treball destinats a tres col·lectius específics: dones en situació d’atur (s’inclouen les dones víctimes de violència masclista), persones en situació de desocupació de llarga durada i, com a novetat, la inclusió del col·lectiu trans. Les treballadores s’han situat en posicions laborals afins a les seves capacitats i coneixements en les diferents seus i establiments/activitats de la Fundació Solidança repartits en la comarca de Barcelona i Girona. Durant la seva estada, han format part d’un itinerari d’inserció sociolaboral amb l’entitat que té una durada de 12 mesos. Durant aquest temps hem fet un acompanyament individualitzat de 134 hores a cada persona contractada, que ha anat acompanyat de diferents tipologies de formació, 
 
Enguany continuem apostant per la inserció sociolaboral i la inclusió de tots els col·lectius com a eina transformadora de la societat. 
 
El projecte ESAL rep el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE). 

  • Cat
  • Cast