Solidança participa un any més a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya

Un any més hem assistit a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya, el punt de trobada més gran de l’economia social i solidària del territori. Enguany la FESC celebrava la seva desena edició en un moment clau per l’ESS, ja que ha patit molts canvis i conseqüències arran de la pandèmia de la COVID-19, però també s’ha enfortit en el nou escenari social. 

La fira es va dur a terme al recinte firal de Fabra i Coats en un format híbrid ( en línia i presencial), des de Solidança estem molt contentes d’haver recuperat la presencialitat en aquest espai tan enriquidor per a totes les iniciatives.
Enguany hem participat en la xerrada de dissabte “Co-construïm l’estratègia per la transició eco social de l’ESS” com a part de la comissió d’Ecologia de la XES, i a la desfilada de moda de roba sostenible organitzada per La Coordi.cat juntament amb altres entitats del tèxtil. També vam estar amb la DidalTruck  donant l’oportunitat de practicar tècniques d’upcycling i costura per allargar la vida de la roba a totes les persones assistents a la fira.

Agraïm a totes les persones que s’han apropat a la nostra parada i han vingut a les diferents activitats, i també a la Xarxa d’Economia Alternativa i Solidària de Catalunya(XES) per seguir organitzant un any més aquesta fira tan enriquidora per a totes les entitats.
Seguim treballant en xarxa per una Economia Social i Solidària!

Des de l’Economia Social i Solidària defensem que és possible fer una economia per la vida, una economia que resolgui les necessitats socials posant les persones i el planeta en el centre i que de fet és l’única possible per poder construir un món que mereixi ser viscut.